Over

Laura Bellai werd in 1971 in Delft geboren en is de dochter van een Nederlandse moeder en Italiaanse vader. Vlak voor haar 18e verjaardag verliet Laura haar geboortestad en verbleef ze twee jaar in New York, USA. Momenteel woont, werkt en leeft Laura met haar gezin onder de rook van Rotterdam in de Hoeksche Waard.

Vanaf 2002 runde ze met haar team zakenreisbureau Uniglobe Merk Travel. Eind 2012 lanceerde ze haar debuut over succesvolle zakenvrouwen, Rocky in een Rokkie Ze volgde in 2014 haar eigen advies op en begon een boutique adviesbureau voor vrouwen. Het zakenreisbureau werd verrijkt met een zakenpartner waar ze het stokje aan heeft overgedragen en heet nu Uniglobe Special Travel.

Laura lanceert in het najaar van 2017 haar nieuwste bedrijf over zichtbaarheid. Volg de ontwikkelingen via social media en de bedrijfswebsite (nov’17 online). Daarnaast werkt ze aan haar volgende boek, schrijft ze blogs en publiceert ze een kookrubriek in een glossy reismagazine. Want ze is dol op koken. En op fotografie. En schoenen.

 

Foto’s petrina.nl

Advertenties